Uutisia ja tiedotuksia

Teatteri Tuikun syyskokous pidettiin 27.11.2014 Elomaan talolla, ja yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Ilona Kolberg. Hallituksen muut jäsenet ovat Pirjo Taina, Anitta Tukiainen ja Päivi Särkkä-Lehkonen.

 

 

 Teatteri Tuikun syksyn 2014 ohjelmistossa on australialaisen näytelmäkirjailijan Joanna Murray-Smithin näytelmä ”Kunnia”.

Älykkään ihmissuhdedraaman maailmanvalloitus on niittänyt kunniaa Broadwayn ja Lontoon West Endin teattereissa.

Näytelmän dialogi on eleganttia, terävää, kiperää ja nokkelaa. Meno hipoo jopa komedian rajoja, vaikka kyse on neljän ihmisen elämän ja rakkauden uudelleen arvioinnista.

”Kunnia” tarjoaa loistoroolit näyttelijöille ja lavalla nähdäänkin Tuikun huippukaarti: Pirjo Taina, Jukka Summanen, Tuija Sarmaslahti ja Jaana Pulliainen. Näytelmän ohjaa Ilona Kolberg.

 

 

Tulevassa ohjelmistossa on vielä Franca Ramen ja Dario Fon monologi ”Kotiintulo” sarjasta ”Tavallista elämää” ja dramatisoinnin vaiheessa Espoolaisen kirjailijan Sinikka Paavilaisen käsikirjoitus ”Aurora Karamzin – vallan näyttämöt”.

 

Teatteri Tuikku valitsi syyskokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen Kössi Kannon. Kössi Kanto aloitti pestin vuoden 2014 alusta.

Teatteri Tuikun johtokunta nimesi 16.10.2012 taiteelliseksi johtajakseen Ilona Kolbergin. Kolberg on ansioitunut teatterikriitikko ja hän on erikoistunut teatterihistoriaan ja englantilaiseen filologiaan.

Esitykset ovat toistaiseksi päättyneet ja tuikkulaiset lähtevät viettämään kesää hyvillä mielin. "Pitkä matka Veronaan" sai hyvän vastaanoton ja yleisö kiitti Teatteri Tuikkua haastavasta näytelmävalinnasta, joka ei päästänyt katsojaa helpolla ja antoi ajattelemisen aihetta.