Uutisia ja tiedotuksia

Aurora Karamzin - Rakkaudella - näytelmän esitykset sekä lauantaina 30.1. että sunnuntaina 31.1. on loppuunmyyty.

Tuikun syyskokouksessa 17.11.2015 Ilona Kolberg valittiin jatkamaan puheenjohtajana. Hallituksen muut jäsenet ovat Leila Hotti, Hilkka Lappalainen ja Päivi Särkkä-Lehkonen.

Sunnuntain 20.9. klo 16 esitys on loppuunmyyty ja perjantain 2.10 esitys on loppuun varattu.

Aurora Karamzin - rakkaudella -näytelmä on saavuttanut suuren suosion.

 

Urpolan kartanoon mahtuu kerrallaan 40 katsojaa, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon:

Anitta Tukiainen, puh. 044-576 9053, anitta.tukiainen(at)gmail.com

Päivi Särkkä-Lehkonen, puh. 050-412 7134, paivi.sarkka-lehkonen(at)esedu.fi

 

Viimeiset esitykset ovat pe 2.10 klo 18 (loppuun varattu) ja la 3.10. klo 16. Lauantain esitykseen on vielä lippuja jäljellä.

Teatteri Tuikun syyskokous pidettiin 27.11.2014 Elomaan talolla, ja yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Ilona Kolberg. Hallituksen muut jäsenet ovat Pirjo Taina, Anitta Tukiainen ja Päivi Särkkä-Lehkonen.

 

 

 Teatteri Tuikun syksyn 2014 ohjelmistossa on australialaisen näytelmäkirjailijan Joanna Murray-Smithin näytelmä ”Kunnia”.

Älykkään ihmissuhdedraaman maailmanvalloitus on niittänyt kunniaa Broadwayn ja Lontoon West Endin teattereissa.

Näytelmän dialogi on eleganttia, terävää, kiperää ja nokkelaa. Meno hipoo jopa komedian rajoja, vaikka kyse on neljän ihmisen elämän ja rakkauden uudelleen arvioinnista.

”Kunnia” tarjoaa loistoroolit näyttelijöille ja lavalla nähdäänkin Tuikun huippukaarti: Pirjo Taina, Jukka Summanen, Tuija Sarmaslahti ja Jaana Pulliainen. Näytelmän ohjaa Ilona Kolberg.

 

 

Tulevassa ohjelmistossa on vielä Franca Ramen ja Dario Fon monologi ”Kotiintulo” sarjasta ”Tavallista elämää” ja dramatisoinnin vaiheessa Espoolaisen kirjailijan Sinikka Paavilaisen käsikirjoitus ”Aurora Karamzin – vallan näyttämöt”.