Uutisia ja tiedotuksia

Tuikun syyskokous pidettiiin marraskuussa 2021, ja hallitus uusiutui osittan.

Tuikun hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Tuija Turunen. Hallitus valitsi uudeksi varapuheenjohtajaksi Jaana Pulliaisen. Jaana on hallituksessa myös näyttelijöiden edustajana.

Hallituksen roolitus pysyi muuten entisellään, eli sihteerinä jatkaa Hilkka Lappalainen ja rahastonhoitajana Päivi Särkkä-Lehkonen.

Taiteellisena johtajana jatkaa itseoikeutetusti Ilona Kolberg.

Terveiset Teatteri Tuikun syyskokouksesta, joka pidettiin 20.11.2019 Elomaan talolla. Paikalla 11 jäsentä ja kokouskeskustelu oli innostavaa.

Tuikun hallituksen puheenjohtajana jatkaa Leila Hotti. Hallitukseen tuli uutena jäsenenä Jukka Summanen. Taiteellinen johtajamme Ilona Kolberg jäi hallituksen jäsenyydestä pois, mutta hän osallistuu hallituksen kokouksiin.

Hallitus valitsi keskuudestaan sihteeriksi Hilkka Lappalaisen ja rahastonhoitajaksi Päivi Särkkä-Lehkosen, Jukka on näyttelijöiden edustaja hallituksessa.

Joulukuussa pidetyssä syyskokouksessa vaihtui Teatteri Tuikun puheenjohtaja, kun Ilona Kolberg halusi keskittyä taiteellisen johtajan tehtäviin ja jätti puheenjohtajuuden neljän vuoden jälkeen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Leila Hotti. Hallitus säilyi muutoin entisellään ja sihteerinä jatkaa Hilkka Lappalainen ja rahastonhoitajana Päivi Särkkä-Lehkonen. 

Teatteri Tuikun syyskokous pidetään tiistaina 21.11.2017 klo 18 alkaen Elomaan talossa, Pirttiniemenkatu 21, Mikkeli. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus sekä hyväksytään ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma.

Tervetuloa! 

Hallitus

 Laura Ruohosen hieno näytelmä kertoo Elisabet Järnefeltin, Minna Canthin ja Juhani Ahon ystävyydestä. Tämä voimakolmikko piti yllä Kuopion hengenelämää. Kolmen vahvan kulttuuripersoonan välisiä suhteita värittivät monenlaiset ristiriidat ja tunteet, joita näytelmä läpivalaisee, intohimoja, rakkauksia, heikkouksia. 

Keskiössä on Elisabeth Järnefelt, nainen joka pettyi rakkaudessa, mutta löysi tilalle rakkauden aatteen. Hän on poikkeuksellinen ihminen yhteiskunnallisten ja yksityisten valintojen keskellä, etsimässä sisäistä voimaa ja vapautta. 

Ensi-ilta siirtyy siis vielä myöhemmin ilmoitettavaan aikaan, mutta se tulee!