Uutisia ja tiedotuksia

Teatteri Tuikun syyskokous pidetään tiistaina 21.11.2017 klo 18 alkaen Elomaan talossa, Pirttiniemenkatu 21, Mikkeli. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, eli valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus sekä hyväksytään ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma.

Tervetuloa! 

Hallitus

 Laura Ruohosen hieno näytelmä kertoo Elisabet Järnefeltin, Minna Canthin ja Juhani Ahon ystävyydestä. Tämä voimakolmikko piti yllä Kuopion hengenelämää. Kolmen vahvan kulttuuripersoonan välisiä suhteita värittivät monenlaiset ristiriidat ja tunteet, joita näytelmä läpivalaisee, intohimoja, rakkauksia, heikkouksia. 

Keskiössä on Elisabeth Järnefelt, nainen joka pettyi rakkaudessa, mutta löysi tilalle rakkauden aatteen. Hän on poikkeuksellinen ihminen yhteiskunnallisten ja yksityisten valintojen keskellä, etsimässä sisäistä voimaa ja vapautta. 

Ensi-ilta siirtyy siis vielä myöhemmin ilmoitettavaan aikaan, mutta se tulee!

Teatteri Tuikun kevätkokous pidetään torstaina 27.4.2017 klo17.30 Elomaan talossa,

Pirttiniemenkatu 21, Mikkeli.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat.

Tervetuloa!

Hallitus

Laura Ruohosen v. 2008 kantaesityksensä saanut näytelmä Suurin on rakkaus on Tuikun vuoden 2017 tuotantona. Ensi-ilta on siirtynyt keväästä syksyyn, lokakuun puolivälin kieppeille ja esityspaikkana on Upseerikerho vanhalla kasarmialueella.

Teatteri Tuikun syyskokous pidettiin 15.12.2016 ja siinä valittiin entinen hallitus jatkamaan työtään ja puheenjohtajana jatkaa siis Ilona Kolberg. Hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Leila Hotin, sihteeriksi Hilkka Lappalaisen ja rahastonhoitajaksi Päivi Särkkä-Lehkosen.